Lars Blom ny Key Account Manager.

Lars Blom ny Key Account Manager.

15 september 2017

Steelwrist förstärker organisationen i samband med leveransstart av Steelwrist OQ teknologi - Lars Blom ny Key Account Manager.

Svenska tiltrotator- och redskapstillverkaren Steelwrist lanserade våren 2017 Steelwrist OQ Auto Connection som ett led i strategin att bygga vidare mot en global standard för automatiska oljekopplingar för grävmaskiner.

Med en stor erfarenhet från entreprenadbranschen, åtta år på Oilquick AB bland annat som försäljningschef, samt med en session hos redskapstillverkaren SMP i bagaget, tar nu Lars Blom upp tjänsten som Key Account Manager med ett speciellt fokus på Steelwrist OQ.

Lars Blom kommer under introduktionen att leda det internationella marknadsarbetet med automatiska oljekopplingar när Steelwrist OQ nu är på väg in i serieproduktionsfas. Introduktionen görs land för land med en första inriktning på Sverige och Norge.

“Vi är mycket glada över att Lars kommer in i Steelwrist-teamet då vi får ännu en ytterst kompetent person med en ovärderlig erfarenhet av automatiska oljekopplingar inom entreprenad och rivning”, säger Stefan Stockhaus, Steelwrists vd.

Intresset för Steelwrist OQ har varit enormt sedan vi visade produkterna i maj och vi kan erbjuda våra kunder ett par ordentliga produktförbättringar, jämfört med de produkter som tidigare funnits på marknaden. Steelwrist OQ klarar bland annat väsentligt högre flöden, är mer servicevänligt och vi har patentsökt flera innovationer i vår teknologi. Fortsättningsvis är Steelwrist OQ helt kompatibel med Oilquick ABs oljekopplingar”, säger Stefan Stockhaus vidare.

“Det är väldigt stimulerande att få jobba med Steelwrist, ett företag med innovations kraft och driv och där inget känns omöjligt. Många av mina tidigare kunder har redan önskat mig välkommen tillbaka till (oljekopplingsapplikationer i ett ord) oljekopplingsapplikationer”, säger Lars Blom.

“Det är med stor glädje vi ser Lars Blom som Key Account Manager där hans erfarenhet av att stödja återförsäljare och maskinägare gör honom till ett mycket starkt stöd för vår globala säljorganisation”, säger försäljningschef Anders Barreng.

Lars nås enklast på tel +46 8 55105752 eller via mail på lars.blom@steelwrist.com

 

 

Visa alla nyheter