Makita lanserar 2x18V kedjesåg.

DUC303

Makita lanserar 2x18V kedjesåg.

28 februari 2017

DUC303 är en ny batteridriven kedjesåg från Makita. Sågen är utrustad med en kraftig kolborstfri motor med direktdrift samt XPT*-teknologi för förbättrad damm- och vattentålighet. En maskin som är mycket lämplig för professionell användning utomhus såväl som i dammiga och krävande miljöer.Utrustad med maximal prestanda

DUH303 har nyutvecklad kolborstfri motor med direktdrift för högsta effektivitet. Kedjesågens mycket höga prestanda och kraft är jämförbar med en 30 cc bensinmotorsåg vilket gör att sågen passar bra även i de tuffaste situationerna.

Hög säkerhet och god användarbarhet

Maskinen har till likhet med bensindrivna modeller kastskydd med kedjebroms samt avtryckare med variabel hastighet så att såghastigheten lätt kan anpassas efter situationen och underlag.

Utvecklad för att underlätta arbete

DUC303 har en balanserad, slimmad och kompakt kropp, mycket tack vare den infällda batteriplaceringen. Den har utvecklats för att vara ett smidigt användarvänligt verktyg som passar professionell användning i krävande miljöer. Kedjesågen är utrustad med batteriindikator, automatisk justerbar kedjesmörjning samt verktygslös snabbspänning av kedjan vilket sammantaget bidrar till att underlätta arbetet.

Funktioner
•36V genom två 18V batterier. Maskinen har separata batterihållare för vardera batteri.
•Automatisk smörjning av kedjan.
•Snabbspänning av kedjan och svärdet utan verktyg.
•Kedjehastighet: 20m/sec
•Vikt: 5,1 kg (med standardbatterier)

 

*XPT - Extreme Protection Technology. Är en skyddande tätning inuti verktyget som ger bättre smuts och fukttålighet genom att kanalisera vatten & damm från verktygets elektriska komponenter. Detta gör verktygen mer lämpliga att använda utomhus och i utsatta miljöer jämfört med andra modeller.

Visa alla nyheter