Merlo för Norrland i fokus på Load Up North

Nya Merlo TF33.9 är en av maskinerna som visas på Load Up North 2017.

Merlo för Norrland i fokus på Load Up North

15 augusti 2017

När AB Hüllert Maskin öppnar sin monter på Load Up North i Boden 31 aug - 1 september står bland annat Merlos kompaktmodeller i fokus. Med allt från den minsta till den största teleskoplastaren vill Merlo visa att man har vad Norrland behöver!

AB Hüllert Maskin är marknadsledande leverantör av teleskoplastare i Sverige. Det märks på det heltäckande nätet med omkring 40 serviceverkstäder och säljkontor över hela Sverige. I nordligaste Sverige är det samarbetet med Norrmaskiner som gör att man har en organisation för försäljning och service som finns på nära håll för alla maskinägare.

Det märks också på det breda utbudet av modeller av Merlo och under årets Load Up North visas såväl den minsta Merlo 27.6 som den största Merlo Roto 40.30MCSS.

Merlo P27.6 väger knappt fem ton, är kompaktbyggd och har lyftkapacitet på 2700 kilo och en lyfthöjd på 6,1 meter. Merlo 27.6 är en av Merlos storsäljare i Sverige, känd under benämningen Allfixaren. Maskinen vinner på sitt kompakta format, bredden av redskap och att maskinen är godkänd för personkorg.

Merlo TF33.9 är en annan av maskinerna som visas. Nya Merlo TF33.9 är ett exempel på en mångsidig teleskoplastare i modellserien Medium Range. Redan sålda maskiner används bland annat inom byggbranschen och får dra släp upp till 20 ton.

Den kraftfulla Merlo Roto 40.30MCSS är runtomsvängande och väger nära 20 ton. Den lyfter 4000 kilo och har en lyfthöjd på 30 meter. Merlo Roto 40.30 har blivit en stor försäljningsframgång och det exemplar som visas på Load Up North har en nykonstruerad undervagn.

 

Visa alla nyheter