Ny Försäljningschef för CASE

Ny Försäljningschef för CASE

25 oktober 2016

Maskinia växlar upp med Peter Zetterström, ny försäljningschef för CASE i Sverige. Sedan 2012 har Maskinia varit generalagent för CASE och sedan dess har det skapats en stabil plattform. Peter kommer nu att arbeta med att förstärka detta ytterligare.
Under den tid som Maskinia varit generalagent för CASE har säljare rekryterats, avtal med serviceverkstäder etablerats och en eftermarknadsavdelning byggts upp. CASE stabila grund har nu satt sig och nu förstärks teamet runt märket i och med att en försäljningschef ansluter för att hålla i rodret.
VD Fredrik Holmquist lämnar nu över ansvaret till Peter Zetterström som ny försäljningschef.
– Att Peter Zetterström nu kommer att vara ansvarig för försäljningen av CASE i Sverige känns tryggt, han har allt det som behövs för att leda teamet och fortsätta utveckla CASE på den svenska marknaden. Tidigare har jag haft det ansvaret men kan nu fokusera på mera övergripande frågor för Maskinia, säger Fredrik Holmquist, VD på Maskinia.
Peter Zetterström kommer senast från Wahlstedt Bil AB där han de senaste 6 åren har varit sektorchef för Scaniaverksamheten i Västra Östergötland.
– Det känns mycket stimulerande att få arbeta i en ny nisch inom anläggningssektorn. Detta innebär nya spännande möten med människor och ett liknande arbetssätt. CASE är ju dessutom ett känt varumärke på frammarsch i Sverige, säger Peter Zetterström.
Nyligen introducerades den nya serien av CASE bandgrävare, D-serien, vilket är en vidareutveckling av den så populära C-serien. Mottagandet hos kunderna har varit mycket gott och de nya maskinerna har visat sig vara en av de mest bränslesnåla på marknaden, mycket produktiva och av högsta kvalitet.
Framöver händer det även mycket annat spännande hos CASE, bland annat så lanserade Maskinia nyligen försäljningen av kompaktlastare på den svenska marknaden, CASE är ledande globalt inom detta produktsegment och nu ska även den svenska marknaden ges möjligheten till dessa fantastiska maskiner. Under 2017 kommer den nya generationen av hjullastare, G-serien, där den svenska marknaden har fått vara med att ge sina synpunkter och som därmed skapat en ännu mer attraktiv serie av hjullastare.
-CASE ska finnas nära kunden, både avseende försäljning och service, detta skapar en närhet och trygghet för kunden. Vi satsar hårt och når våra högt uppsatta mål så vi vet att vi är på rätt väg, 2016 har börjat bra och ser ut att bli ett rekordår då vi kommer att fortsätta växa och ta ytterligare marknadsandelar, avslutar Fredrik Holmquist.

Visa alla nyheter