Nya Toyota Hilux visas i Genève

Nya Toyota Hilux visas i Genève

22 februari 2016

Vid den internationella bilmässan i Genève (1-13 mars) kommer Toyota att presentera produktionsmodellen av den uppmärksammade C-HR Concept, tillsammans med nya Proace Verso och nya Hilux.

Den helt nya Hilux har sin Europadebut i Genève. Med både en helt ny design och ny teknik bygger nya Hilux vidare på trenden som livsstilsmodell utan att kompromissa med dess kärnvärde när det gäller kvalitet och driftsäkerhet. Byggd på ett nytt chassi och utrustad med en ny och mer effektiv 2,4 D-4D motor är nu Hilux tuffare och säkrare än någonsin tidigare.

C-HR kommer att ge Toyota en kraftfull närvaro i det växande C-segmentet och marknaden för kompakta crossovers. Kombinationen av en 5-dörrars coupé-design och SUV-stil ger ett löfte om en engagerande körupplevelse. Med en högre sittposition och en iögonfallande design visar modellen en helt ny sida av Toyota.

Nya Proace Verso är en stor MPV, byggd för att rymma upp till nio personer och erbjuds i tre olika karosslängder. Med avancerade säkerhetssystem och hög komfort för alla resande är den konstruerad för den större familjen eller företaget som söker ett alternativ till vad marknaden idag har att erbjuda. Liksom C-HR tillåter PROACE VERSO Toyota att utöka sin närvaro i en ny del av den svenska marknaden.

Alla tre modellerna kommer att presenteras under Toyotas presskonferens, kl 11:45 tisdagen den 1 mars i Hall 4.

© Tidningen INSIKT 2016.

Visa alla nyheter