Ökad borstdiameter på omtyckt sopmaskin

Sopmaskinen Plus 590 från Tuchel har fått större borstdiameter och ny höjdjustering av borsten.

Ökad borstdiameter på omtyckt sopmaskin

06 april 2017

Nya generationen av den välbeprövade Plus-serien från tyska Tuchel har fått större borstdiameter. Sopmaskinen har även fått en ny höjdinställning av borsten. Tuchel Plus 590 premiärvisas av Närlant på årets MaskinExpo, den 18-20 maj 2017.

Den uppgraderade sopmaskinen har en borstdiameter på 590 millimeter, vilket är 30 millimeter mer än föregångaren.

– Plus 590 har hydraulisk drift och är avsedd för front- eller bakmontering på traktor, mindre lastmaskin eller servicefordon. Höjdregleringen sker snabbt och enkelt med Tuchels patenterade system, berättar Anders Nilsson på Närlant.

Uppsamlaren (tillval) vinklas upp hydrauliskt för tömning. Den går också att låsa i uppfällt läge, så att det är möjligt att borsta utan att samla. Olika A-ramar för snabbkoppling kan fås.

För att ge god följsamhet mot marken är maskinen pendlande i sidled. Hjulen mäter 250 millimeter i diameter och har i standardutförande en bredd på 50 millimeter (kraftigare hjul kan fås som tillval).

Sex olika modeller täcker in arbetsbredder från 135 till 260 centimeter, räknat vid rak användning. En mängd tillbehör gör det enkelt att anpassa maskinen till aktuella behov.

För mer information, kontakta:
Anders Nilsson
Närlant Import AB
Tel 019-603 60 60
info@narlant.se
www.narlant.se

Visa alla nyheter