Premiär för nya GO-serien från Nordic Lights

Premiär för nya GO-serien från Nordic Lights

22 juni 2017

Dagsljus för dagen såväl som natten. I många miljöer behövs extra ljuskällor inte bara efter att solen gått ned. Till exempel i både skogsbruk och på byggarbetsplatser kan ett extra behov av arbetsbelysning behövas året om. Med den nya GO-serien från finska Nordic Lights erbjuder ABKATI en heavy duty-serie med lampor för alla behov.

GO-serien är konstruerad för att klara riktigt tuffa användningsområden och förutom IP-klassningarna IP68 och IP6K9K har den dessutom CISPR 25 klass 5 som säkerställer att lampan eliminerar radiostörningar och störningar från annan kommunikationsutrustning. Lamporna håller mycket hög kvalitet och ABKATI erbjuder hela 5 års garanti!
- Om man är på jakt efter en kompakt lampa med rejält ljus som utan problem håller för alla dagens kvalitetskrav är GO-serien ett självklart alternativ. Praktiska inbyggda Deutsch-kontakter och låg strömförbrukning är andra fördelar, säger Andreas Svensson, inköpare ABKATI.
Arbetslamporna har mötts av stort intresse i branschen och nu har vi fyllt upp hyllorna och är redo att leverera ut dem.

För mer information kontakta:
Andreas Svensson, ansvarig inköpare, andreas.svensson@abkati.se 040-31 59 57

Visa alla nyheter