Rototilt Group sponsrar fyrfaldig världsmästare

Rototilts Försäljnings- och Marknadschef Per Väppling tillsammans med Adam Renheim.

Rototilt Group sponsrar fyrfaldig världsmästare

12 september 2017

Vindelnföretaget Rototilt Group går in i ett sponsringssamarbete med den fyrfaldige världsmästaren i Skotercross (Snocross) Adam Renheim.

– Adam Renheim har höga ambitioner och ett imponerande driv, dessutom är han entreprenör och grävmaskinsförare vilket gör det extra spännande att samarbeta, säger Per Väppling marknads- och försäljningschef på Rototilt Group AB.

Att gå in som sponsor för Adam Renheim ser företaget Rototilt mycket positivt på. Att sprida företagsnamnet och varumärket Rototilt är viktigt, men även att bygga arbetsgivarvarumärket.
- Många av våra kunder och anställda har ett stort motorintresse. Tillsammans med Renheim, som både kör skotercross och grävmaskin, får vi en bra ambassadör för vårt varumärke, säger Per Väppling.

Adam Renheim befinner sig mitt i en imponerande karriär där han precis tagit sitt fjärde VM-guld i Snocross. På meritlistan finns även 7 SM-medaljer, ett X-games silver samt en total fjärdeplats i ISOC-totalen (den Amerikanska serien).

- Adam Renheim är mitt i en resa mot absoluta toppen, något som vi vill vara en del av, påpekar Per Väppling. Vi delar både värderingar och höga målsättningar; Adam siktar på ytterligare VM-guld och Amerikanska serien ISOC, Rototilt ska utveckla sin världsledande position samt öka den internationella expansionen.

Inför säsongen pågår redan planering av gemensamma aktiviter för Rototilt och Adam Renheim. Redan beslutat är att Renheim deltar på entreprenadmässan Load Up North i Boden 1-2 september, samt Svenska Maskinmässan på Solvalla i Juni 2018.

- Det känns otroligt kul att denna dröm blev verklighet. Jag har under många år funderat på ett samarbete tillsammans med ett större företag inom entreprenadbranschen. Då jag i stort sett vuxit upp i en entreprenadverksamhet har jag hunnit ta del av många olika leverantörer. Och sedan jag började jobba med Rototilts produkter var det ett givet alternativ för mig när jag startade min egen entreprenadfirma. Jag hoppas på ett långt och fortsatt trevligt samarbete tillsammans med det ledande företaget inom området, avslutar Renheim.


För mer information kontakta:

Per Väppling, Rototilt Group AB, +46 70 347 22 54, per.vappling@rototilt.com

Adam Renheim, Team Renheim, +46 768 22 68 85, adam_renheim@hotmail.com

Visa alla nyheter