Smarta och steglösa Unitrac gör premiär på MaskinExpo

Mångsidiga och smidiga Unitrac 112LDrive från Lindner.

Smarta och steglösa Unitrac gör premiär på MaskinExpo

04 maj 2017

På årets MaskinExpo, den 18-20 maj, premiärvisar Rosenqvist Maskin den mångsidiga transportören Unitrac 112LDrive från österrikiska Lindner.

I denna nya modell har Lindner använt den beprövade steglösa transmissionen från Lintrac. Förutom fyrhjulsdrift finns Unitrac 112LDrive även med fyrhjulsstyrning, vilket minimerar vändradien och placerar fordonet i en klass för sig i fråga om smidighet.

I skapandet av Unitrac 112LDrive har förarmiljön, mångsidigheten, smidigheten och produktiviteten stått i centrum. Det märks i alla delar, från den ergonomiska interiören och hyttens utmärkta siktförhållanden till fordonets motor, transmission och arbetshydraulik. Stor vikt har också lagts vid möjligheten att enkelt anpassa fordonet till olika användsningsområden.

– Den steglösa Unitrac-modellen är den smartaste, mest lättmanövrerad och starkaste Lindner-transportören i vår 70-åriga historia. Fordonet kommer särskilt uppskattas av professionella användare, säger Hermann Lindner på Traktorenwerk Lindner GmbH.

Lindner har tillverkat Unitrac transportör i Kundl i mer än 20 år. För närvarande finns över 3 000 Unitracs runt om i världen. Exempelvis finns det över 80 Unitracs i staden Wiens fordonspool. Fordonen används flitigt under hela året. Vintertid används de för att köra bort snö. Sommartid används de till att sopa vägarna. De kommer även väl till pass för att transportera material.

För mer information, kontakta:
Maria Rosenqvist
Rosenqvist Maskin AB
Tel 036–32 73 00
maria@rosenqvistmaskin.se
www.rosenqvistmaskin.se

Visa alla nyheter