Stort intresse för Trejons produkter på Agritechnica

Stort intresse för Trejons produkter på Agritechnica

28 november 2017

Trejons satsning på världens största lantbruksmässa Agritechnica, kan bara sammanfattas som en succé. Antalet affärer och intresset på produkter var större än tidigare.

- Det här har varit vårt bästa Agrithechnica någonsin och vi laddar redan inför nästa gång om två år, säger Michael Saure, exportchef på Trejon.

Det var den 12 – 18 november som Agritechnica, världens största lantbruksmässa, utspelade sig i Hannover, Tyskland. För Trejon som deltagit de senaste 14 åren överträffade årets mässa alla förväntningar.
Intresset var stort för Trejons produkter och det var första gången som Trejon Optimal diagonalplogar och den runtomsvängande sopskopan circulus visades på en internationell mässa.

Det som drog flest besökare i Trejons monter var de nya uppdaterade skogsvagnarna Trejon Multiforest New Edition.

- Intresset för Trejon Multiforest var fantastiskt bra. Det är den nya designen och de uppdaterade funktionerna med New Edition som har tagit vagnarna till en helt ny nivå, säger Michael Saure.

Trejon Multiforest New Edition är vagnar mellan 6,5 till 10,5 ton som har fått nya benämningar, nya kraftigare axlar, förstärkta bankar och bättre lastsäkring.

Den nya modellserien har fått uppgraderade grindar där last-arean har blivit större för att passa till de aktuella storlekarna på vagnarna. Under mässan visades Trejon Multiforest inne i mässhallen och live på ett uppskattat demoområdet.

I år hade Agritechnica 450 000 besökare och låg på samma nivå som rekordåret 2015. Antalet utländska besökare var högre i år och nådde 100 000.

Visa alla nyheter