TREJON AB och Åhmans Traktorcentrum i exklusivt samarbete

TREJON AB och Åhmans Traktorcentrum i exklusivt samarbete

TREJON AB och Åhmans Traktorcentrum i exklusivt samarbete

12 september 2017

TREJON AB ingår nu ett exklusivt samarbete tillsammans med Åhmans Traktorcentrum AB för regionen Östergötland och delar av Småland.

Företagen har länge haft ett samarbete som nu utökas och innebär att TREJON blir helhetsleverantör till Åhmans Traktorcentrum där Trejons maskinprogram kommer att marknadsföras över området.

-Vi är väldigt nöjda att gå in i det nya samarbetet som helhetsleverantör till Åhmans Traktorcentrum AB. Vi får nu en partner med ett mycket gott renommé som marknadsför vårt produktprogram inom sitt affärsområde, säger Henrik Johansson, VD TREJON AB.

TREJON med huvudkontor utanför Umeå, har anor tillbaka sedan 1940-talet.

1980 expanderade företaget och blir tillverkare samt generalagent för entreprenad, skog och lantbruksmaskiner i Sverige. Idag är Trejon en av de ledande maskinleverantörerna via ett rikstäckande nät av återförsäljare i Sverige och övriga Europa.

Åhmans Traktorcentrum marknadsför bland annat John Deere och har sitt huvudkontor i Linköping samt ytterligare försäljningskontor i Vetlanda, Skänninge, Vikbolandet och Jönköping.

-Tack vare Trejons breda produktprogram får vi nu en leverantör som täcker upp stora delar av vårt maskinbehov. Trejons sortiment håller en hög kvalitetsgrad och ligger i framkant när det gäller tekniska lösningar, det passar bra in med vårt övriga sortiment, säger Magnus Åhman, VD Åhmans Traktorcentrum.

Samarbetet startar officiellt under Åhmans Traktorcentrums visningsdagar på Vågerstads Gård den 29-30 September där stora delar av Trejon´s maskinprogram kommer att visas.

För mer information kontakta:

Henrik Johansson, VD Trejon
0935-39905, henrik.johansson@trejon.se

Magnus Åhman, VD Åhmans Traktorcentrum
013-367713, magnus.ahman@ahmanstraktor.se

Visa alla nyheter