Varna i tid med Pegasus roterande LED varningsljus

Varna i tid med Pegasus roterande LED varningsljus

25 oktober 2018

Tre blixtmönster, kort aktiveringstid och hög vibrationstålighet. Nu lanserar ABKATI en kraftfull serie varningsljus från CEA - Pegasus.

Serien Pegasus innehåller tre olika varianter - DIN-montering för planmontage, stångmontage samt magnet + cigg.uttag. Samtliga varianter har tre intensiva blixtmönster att välja på med mycket kort aktiveringstid: Dubbel, enkel eller roterande blixt. Variationen av blixtmönster, de flexibla fästena och den korta aktiveringstiden gör Pegasus till ett pålitligt varningsljus som passar perfekt vid bland annat vägarbete, byggarbetsplatser och anläggningar.


En slitstark och hållbar serie varningsljus
Varningsljusen är framtagna för att utstå tuffa miljöer och lämpar sig därför utmärkt i vårt nordiska klimat. Glashuvudet är tillverkat av slitstarkt polykarbonat och basen är av hållbart kompositmaterial. Det kompakta formatet på varningsljusen gör dem lättplacerade på majoriteten av fordon. Tack vare lampans LED-teknik är den också mycket vibrationstålig och klarar av skakningar utan problem, något som gör att Pegasus presterar utmärkt även vid användning på ojämna underlag.

Visa alla nyheter